Indie-Go! (Инди-гоу!:)) идеја се појавила средином 1996. године у главама тројице ентузијаста: Мишка, Пауна и Горана – пасонираних сакупљача носача звука свих врста решених да свој хоби употребе тако да и другим људима пруже задовољство слушања непревазиђених, ређих и најновијих ствари некомерцијалне провинијенције – од punk-а, new wave-а, електронике, преко dark-а, noise-а, madchester-а, brit-pop-а, гитарске алтернативе, све до последњих синглова група које се негде уклапају у наведене групације и подгрупације. По мишљењу горе наведених такво нешто је недостајало њиховом Београду.
Indie-Go! ди џеј тим је од лета 1996. почео да своју замисао реализује у клубу „Академија”. Након тога, радило се где се стигло: у клубовима „Фили”, „Радионица”, „Калемегданска Тврђава”, „Jazzbina”, „Magna House”, по приватним журкама широм града и на сличним местима. Од новог отварања клуба „Академија” почетком 2003. године, Indie-Go! се вратио своме исходишту.
Од почетка, Indie-Go! је успевао да одоли уобичајеном клишеу пуштања музике у клубовима: никада репертоар песама није био исти, и никада се није стављао акценат на неку групу посебно (осим у случајевима тематских вечери) – увек се тежило анимирању публике разноликошћу коју пружа музика горе наведених праваца, као и едуковању публике најновијим алтернативним појавама на сценама широм света.
Од 1996. Indie-Go! ди џеј тим је мењао неколико пута своју поставу. Неки су одлазили (Мишко и Дејан), али су зато нови долазили тако да данас Indie-Go! чине: Тања „Move-on”, Никола „Dexter”, Малиша, Паун и Горан „Лимаго”.
© 1996-2020, Indie-Go! DJ Team